Ajuda

Grupo de WhatsApp: cimvalencia.es/activitats

 cimvalencia.es/activitats
difusió de propostes de activitat del CIM
 • Durante la crisis del Covid-19, a propuesta de algunos participantes, y debido a la imposibilidad de proponer y participar en actividades de montaña, se ha decidido dar cabida en el grupo a otro tipo de aportaciones no exclusivamente montañeras.
 • Al aumentar el número de aportaciones, y la consiguiente sobrecarga del volumen de datos, hay participantes que se han dado, o se darán de baja.
 • Cuando volvamos a la actividad normal del país en general, y del CIM en particular, propondremos recuperar los objetivos originales de este grupo de WhatsApp, restaurar las normas, y volveremos a invitar a los participantes egresados del grupo durante esta crisis.

 Leer más: Grupo de WhatsApp: cimvalencia.es/activitats

Normes del Grup (parcialmente relajadas durante la crisis del Covid-19)
 • aquest grup es crea exclusivament per a la publicació d’activitats o esdeveniments que alguna sòcia o soci propose.
 • els socis interessats a formar part del grup "actvitats" sol·licitaran la seua inclusió per correu electrònic (Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.) o per mitjà dels distints administradors del grup o a algun membre de la junta directiva.
 • per a fer les propostes caldrà tenir en compte el calendari d'activitats trimestrals proposades. Hem d’evitar superposar eixides d'activitat similar a les ja proposades i amb una logística més complexa.
 • la proposta ha d’especificar clarament l'esforç estimat, la dificultat i el material imprescindible. A més seria convenient seguir una estructura homogènia com la que es presenta a continuació:
  Tipus d'activitat (btt, senderisme, esqui, escalada...), Esforç (suau, moderat, alt), Dificultat (baixa, mitjana, alta), Temps estimat d'activitat, Distancia (kilòmetres/metres), Desnivell (positiu/negatiu), Material necessari, menjar, aigua, Lloc de desenvolupament de l'activitat, Data i hora i lloc de sortida, Logística, Organitzador (dades i tipus de contacte per a concretar -correu, WhatsApp,...)
 • una vegada publicada la proposta al grup "activitats", qualsevol comunicació amb la persona organitzadora s’haurà de fer per PRIVAT (per apuntar-se o demanar informació)
 • Aquestes normes están publicades en cimvalencia.es/activitats.

 Última revisión: 18/03//2020  

El CIM también está presente en redes sociales como Facebook, Instagram, Twitter, o grupo de WhatsApp.
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>

 

No estàs autoritzat per a enviar comentaris.

No estás autorizado para enviar comentarios.

You have no rights to post comments.

Está aquí: Inici Ajuda El CIM Grupo de WhatsApp: cimvalencia.es/activitats