-Blog

110127. Projecció: COM ACONSEGUIR UN TAPET VERD I NO ACABAR XIRIVIA

.    .

COM ACONSEGUIR UN TAPET VERD I NO ACABAR XIRIVIA
Dijous 27 de gener de 2011

COM ACONSEGUIR UN TAPET VERD I NO ACABAR XIRIVIA.


La Colla Ecologista l'Arrel d'Ontinyent és un col·lectiu que va nèixer dins del Grup d'Escoltes Màfeking d'Ontinyent, ara fa 20 anys, amb la intenció de crear i gestionar un xicotet viver forestal i encetar un projecte de reforestacions.


L'ambit d'actuació de l'entitat és fonamentalment local i comarcal, s'alimenta del treball voluntari dels seus associats i, en els darrers anys, ha augmentat el ventall de propostes amb la incorporació de noves línies d'actuació; treballs forestals d'ajuda a la regeneració natural, activitats d'educació ambiental, foment i recuperació de l'horta d'Ontinyent i realització d'excursions a peu, formen part de l'actualitat de l'Arrel.

Aquesta projecció estarà a càrrec de Ferran Gandia el pròxim dijous 27 de gener a partir de les 21:00 hores, al Centre Esportiu la Petxina

>>>> Veure situació en Google Maps

En la web se publicarán los avisos y las últimas novedades. Visita  http://cimvalencia.es  para estar informado.

.

Compartir

Comentarios  

#1 Juanvi Hoyos 31-01-2011 17:15
Ferrán, aunque te había oído hablar de las actuaciones de la colla Arrel, me he quedado sorprendido tras conocerlo con más detalle.
Despierta admiración y supongo que algo de vuestro entusiasmo y respeto por la naturaleza se nos habrá contagiado.

No estàs autoritzat per a enviar comentaris.

No estás autorizado para enviar comentarios.

You have no rights to post comments.

Está aquí: Inici Activitats Eixides i Activitats (llistat) -Blog 110127. Projecció: COM ACONSEGUIR UN TAPET VERD I NO ACABAR XIRIVIA