Eleccions Assemblea FEDME Botón Apuntarme
10 desembre 2020 

Eleccions Assemblea FEDME

Com ja probablement sabreu mitjançant diversos correus enviats per la FEDME (Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada) aquest proper dijous dia 10 de desembre són les eleccions per a renovar la seua Assemblea, la qual haurà d’elegir la nova presidència.

Aquesta Assemblea està formada per representats de diversos estaments (Clubs, Esportistes, Esportistes d’alt nivell, Tècnics i Àrbitres) i les  persones federades poden votar a les candidates que es presenten per l’estament d’Esportistes. Al nostre territori es corresponen 3  llocs, pel que hem de votar fins a tres persones de la llista de candidates (si es voten més de 3, el vot es computarà com a nul!).

ver vídeo https://www.facebook.com/xavi.calabuig/posts/3381060252020432

Xavi Calabuig (Jose Javier Calabuig Rodrigo a la candidatura), soci del nostre Club, es presenta per aquest estament, juntament amb altre dos companys, Francisco José Tomas Someso i Fernando Lluna Nevot, conformant una candidatura que aposta per la candidatura a la presidència d’Alberto Ayora i el seu equip.

Des de la Junta Directiva del CIM donem suport a aquests tres esportistes i a la candidatura d’Alberto Ayora i us animem a acudir a votar aquest proper dijous, de 17:30 a 20:30, a la delegació de la FEMECV a València, al carrer Campaners, núm. 36, baix. No oblideu dur la vostra targeta federativa i el vostre DNI.

Ubicació seu votació: carrer Campaners, 36. https://goo.gl/maps/pYZz8xs2rttv9cBM6


Vota a:
Francisco José Tomás Someso
Fernando Lluna Nebot
José Javier Calabuig Rodrigo.

 

El CIM et recomana estar federat o, almenys, assegurat i fins i tot, per a algunes activitats, és obligatori. El CIM pot tramitar-te la llicència de la FEMECV-FEDME. 
El CIM está presente en redes sociales como Facebook, Instagram, o grupo de WhatsApp.
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>
Compartir