cimvalencia.es/activitats
difusió de propostes de activitat del CIM
Normes del Grup (recuperades en la "nova normalitat" després de la crisi del Covid-19)
  • Aquest grup es crea per a la publicació d’activitats o esdeveniments que alguna sòcia o soci propose.
  • Els socis interessats a formar part del grup "actvitats" sol·licitaran la seua inclusió per correu electrònic (Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.) o per mitjà dels distints administradors del grup o a algun membre de la junta directiva.
  • Per a fer les propostes caldrà tenir en compte el calendari d'activitats proposades. Hem d’evitar superposar eixides d'activitat similar a les ja proposades i amb una logística més complexa.
  • Seria convenient que la proposta especificara clarament l'esforç estimat, la dificultat, el material imprescindible, i l'organitzador (correu, WhatsApp)
  • Una vegada publicada la proposta al grup "activitats", qualsevol comunicació amb la persona organitzadora s’haurà de fer per PRIVAT (per apuntar-se o demanar informació)
  • Aquestes normes están publicades en cimvalencia.es/activitats.

 

  • Aquest és un grup nombrós (quasi 100 membres), que compleix millor el seu objectiu específic gràcies a la disciplina de la majoria que compleix les seues normes, i s'absté de publicar el que no siguen propostes.
  • Els amics i coneguts poden participar en les activitats, però per raons administratives, legals i de seguretat, els no socis no poden "organitzar" activitats del CIM, i per això està exclosa la seua participació en aquest grup.

 Última revisió: 09/10//2020  

El CIM también está presente en redes sociales como Facebook, Instagram, Twitter, o grupo de WhatsApp.
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>

 

No estàs autoritzat per a enviar comentaris.

No estás autorizado para enviar comentarios.

You have no rights to post comments.