Projeccions 20 aniversari: 7. CERTASCAN - 2011
 4 septembre 2014

Projeccions 20 aniversari CIM
http://cimvalencia.es/CIMteractivo/images/CIM/2011/20110206_salvemcertascan.jpg

Amb motiu de la celebració dels nostres vint anys d'activitats, t'oferim aquest programa commemoratiu en el qual tornarem a gaudir d'una selecció de les projeccions que han tingut més importància esportiva, o rellevància social, dins del CIM. 

 

7. CERTASCAN - 2011

La 7ª projecció d'aquest cicle serà CERTASCAN al Pirineu Català, que varem fer un grup de socis i amics del CIM allà per l'any 2011. (Rafa Gascó. Roger, Inma, Amparo Esteban, Enrique, Juanvi, Armand, Fernando M, Vicent, Samuel, Estanys, Francisco, Ximo Tormo, Maruxa i algú mes que segur s'ens ha oblidat)

Al igual que les anterios projccions d'aquest cicle i per fer-les mes participatives i divertides les farem a les 21:00 hores a la cafet. Sta. Mónica, en Plaça de Santa Mònica, 3 de València. Aixi disfrutem de la projecció en un ambient mes tranquil i relaxat.

La projección estarà a càrrec de Maruxa i Ximo.

 

IMPORTANT: Si després penses quedar-te a sopar, envia un correo al coordinador de sopars Zacarías Díez  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., per a que puga avisar a la Cafeteria de un nombre aproximat d'assistents

  < Calendari de projeccions commemoratives 20 aniversari > 

 Coordinació Rosa Asensio 

1994-2014, 20 aniversariProjeccions 20 aniversari. Amb motiu de la celebració dels nostres vint anys d'activitats, t'oferim aquest programa commemoratiu en el qual tornarem a gaudir d'una selecció de les projeccions que han tingut més importància esportiva, o rellevància social, dins del CIM.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>
Compartir