.  .

PETICIÓ DE TARGETES FEDERATIVES
any 2013

OBERTURA DEL PERÍODE DE PETICIÓ DE TARGETES FEDERATIVES PER AL PROPER ANY

images/CIM/2013/licencia_2013.pngObrim el període de petició de targetes federatives per al proper any. Si hi estàs interessat envia un correu a tarjetasfederativascim @ gmail.com, sense oblidar identificar-te correctament i dir quin tipus de targeta vols per al proper any.

Si has canviat d'adreça o de compte bancari, envia també les noves dades, incloent: nom i cognoms, NIF, data de naixement, adreça postal completa, telèfons, adreça electrònica i compte bancari. 

Quan envies els correus, pots fer servir l'opció "sol·licitar confirmació de lectura", però a més, Enrique Martí sempre et tornarà un correu pel que pugues identificar que la comanda ha sigut gestionada.

Pots consultar els preus en la imatge (punxa per a engrandir).images/CIM/2013/femecvprecios2013.gif

Per a determinar la categoria es considera que, si durant l'any de cobertura de la llicència:

  • compleixes 13 anys o menys, eres INFANTIL;
  • compleixes 14-17 anys, eres JUVENIL;
  • compleixes 18 anys o més, eres MAJOR.

Tens més informació de la federació en: http://www.femecv.com; però per a federar-te com a soci del CIM, recorda no fer l'ingrés en el compte bancari de la FEMECV, sinó fer la gestió en el CIM i esperar a que t'ho cobre en el teu compte.

A més, t'informem que la quota del CIM per a l'any 2013  és de 15 €.

IMPORTANT - El CORREU DE PETICIÓ -: tarjetasfederativascim @ gmail.com serà l'única adreça de correu vàlida per a les renovacions de targetes.

També pots usar el   FORMULARI  ¡seguint les instruccions d'ús de web segura!

Compartir