.        .

Sopar de Nadal del CIM  2011
Divendres 16 de desembre de 2011

http://cimvalencia.es/CIMteractivo/images/CIM/2011/flyer_festaNadal2011_2012.jpgSOPAR NADAL 2011-2012

Un altre any celebrarem els Nadals tots junts: els despistats d'última hora, com sempre, podran comprar la loteria (que enguany amb la crisi esperem que toque), xarrarem, riurem, ballarem i pregarem al deu de les 'Neus' per a que ompliga les muntanyes del seu "manà", ja tenim ganes d'esquiar.

Aquest any faren el sopar a TRAFFEC ENTREPANS, i com que seguim en temps de crisi i buscant la sostenibilitat d'aquestes activitats que tant ens agraden, els assistents farem una "contribució" de 10 eurets a la entrada, per col.laborar al pagament de part del sopar. La resta ho ficarà el club.

No falteu. Repartirem com cada any, els premis de fotografia als guanyadors, els calendaris del 2010 i algunes sorpresetes per als membres més actius i destacats del CIM. I, per favor, confirmeu l'assitència per tal d'evitar excesos i defectes en la comptabilització dels assistents.

El preu del sopar es pagarà a l’entrada al local (localitzar a laia per a pagar l'import i si és possible exacte). A mes hem inclòs al preu, com l'any passat un segur alimentici ¡Enguany sopem tots!

 

Día: Divendres 16 de desembre 2011
Hora: 21:00
Lloc: TRAFFEC ENTREPANS, c\ Roteros, 16
Aportació: 10€

IMPORTANT: Cal confirmar, quan mes prompte millor, assitència via email a Laia Inclan al seu correu electrònic per a poder aproximar el nombre d'assistents. No ho deixeu per l'ultim moment.

Coordinadora - Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

>>>>>>Veure situació TRÀFFEC ENTREPANS en Google Maps

En la web se publicarán los avisos y las últimas novedades. Visita  http://cimvalencia.es para estar informado.

..

Compartir