-- para ver más pinchar en el título de la noticia-- . 

PETICIÓ DE TARGETES FEDERATIVES
any 2011

OBERTURA DEL PERÍODE DE PETICIÓ DE TARGETES FEDERATIVES PER A L'ANY 2011


images/CIM/2011/TargetaFederativaWEB.pngCom tots els anys, obrim el període de petició de targetes federatives per a l'any 2011. Si hi estàs interessat envia un correu a 
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.indicat mes avall, amb les dades de la targeta federativa que desitges. Si has canviat d'adreça o de compte corrent, no oblides enviar-nos les noves dades, incloent: nom i cognoms, n. i lletra NIF, data de naixement completa, adreça completa i compte corrent. 

IMPORTANT - El CORREU DE PETICIÓ -: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.  serà l'única adreça de correu vàlida per a les renovacions de targetes. 

Quan envies els correus per encomanar la targeta federativa, Enrique Martí sempre et tornarà un correu pel que pugues identificar que la comanda ha sigut gestionada. També pots fer servir l'opció "sol·licitar confirmació de lectura". Així ens assegurem que el correu ha sigut recepcionat i no tindrem desagradables sorpreses. Per favor, no oblides identificar-te correctament i dir quin tipus de targeta vols per a 2011 (A i B1: territori nacional - B2: Europa i el Marroc - B3: Resta del món"). Els preus per al 2011 encara no han sigut fixats per la federació, però estaran al voltant de 55 euros per a l'A, 77 per a la B1, 105 per a la B2 i 135 per a la B3.
(Informació de la federació en:
http://femecv.blogspot.com/p/llicencia-federativa.html
).

La quota del CIM per a l'any 2011 continua sent de 12 €. 


També pots usar el   FORMULARI  ¡seguint les instruccions d'ús de web segura!

Compartir