.

PRESENTACIÒ ''Topoguia GR-36 de la Serra d'Espadà''
Dijous 29 de octobre de 2009

Dijous 29 es presenta al Jardí Botànic de València a les 20:00 hores la topoguía del GR-36  de la serra d'Espadà que ha preparat el nostre amic, Sento Puchades. topoguiagr-36-presentac.jpg

Una topoguia ben diferent de les habituals treballada amb molta estima pel territori.

Autor: Sento Puchades

Edita: Societat d'Amics de la Serra d'Espadà

Presentació en l'Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic de la Universitat de València  c./ Quart 80.

Hi intervindran:  Llucià Almodovar, Jorge Cruz, Sento Puchades.

Organitza: Librería Patagonia

JUEVES GOLFO
Dijous 29 de octobre de 2009

images/CIM/COMUN/reunions.gifimages/CIM/COMUN/juevesgolfo.jpgJUEVES GOLFO

(Dijous 29 de octobre)
Esta activitat "lúdico-festiva" es realitzarà, normalment, el darrer dijous de cada mes a "Tràfic de Bocates" (carrer Roteros). Després del sopar prendrem copes, ballarem, entonarem cançons d'agermanament i, els més atrevits, podran saludar el sol del nou dia. També estarà autoritzada la narració de "batallates" de muntanya i l'entonació de l'himne del club.
No us invitem perquè estem segurs que, a esta activitat, no faltareu.

PROJECCIÒ ''EXPEDICIÓ MUZTAGATA''
Dijous 5 de novembre de 2009

images/CIM/2009/muztagata.jpg

El próximo jueves día 5, Zacarías, Moisés, One y Pedro os contaremos con este audiovisual, de una media hora, nuestra ascensión con esquís a la cima del Muztagata. Se trata de un pico de 7.546m situado en la provincia de Xingjiang (China), cerca de la frontera con Pakistan y que pertenece al cordal de la cordillera del Himalaya - Kunlum Shan.

Fue una experiencia inolvidable de la que queremos haceros partícipes con un pequeño coloquio al finalizar la proyección. Os esperamos a eso de las 21h; no faltéis

Aquesta projecció estarà a càrrec de Zacarías, Moisés, One y Pedro, el pròxim dijous 5 de novembrer a partir de les 21,00 hores, al centre de reunió del club. Complex Esportiu-Cultural LA PETXINA. No falteu, us esperem.

.

Compartir