MAGACIM

ACCESO WEB..: || Menú Principal || Como Hacerse Socio || Teléfonos Contacto || Lugar de Reunión || Salidas || Cursos || e-mail || Enlaces de Interés ||

  Noticies del mes de maig de 2009 Descàrrega del fitxer PDF per a impressió

En este enviament us informem de les eixides preparades per aquest mes. Esperem que us agraden i ja sabeu, si voleu proposar alguna eixida no dubteu en posar-vos en contacte amb Vicent Vilar – 600949054, coordinador de viatges–, o envieu els vostres suggeriments al correu del club que, com sabeu, és cimvalencia @ ono.com. Si teniu alguna projecció de diapositives que voleu ensenyar-nos parleu amb la coordinadora de Projeccions i Xerrades Rosa Artes - 963262207 i si penseu en alguna activitat social telefoneu a Carles Ivars –963 600 289– que és el coordinador d'activitats socials.

Més avall trobareu les tarifes per a l'any 2008 de les targetes federatives i la quota del club. Tot aquell que vulga la targeta federativa ha d'enviar un correu a cimvalencia @ ono.com o posar-se en contacte per telèfon amb nosaltres per indicar-nos què targeta federativa desitja. La quota del club per a l'any 2008 es carregarà automàticament en el compte de tots els socis que tinguen domiciliat el pagament, llevat que s'indique el contrari. En canvi, no ho farem així per a les targetes federatives i és indispensable sol·licitar-les al club directament.

PRÒXIMES PROJECCIONS, XERRADES o REUNIONS

 

TRANSANDALUS

 

(DIJOUS 7 DE MAIG)

Vos convidem a vore una passetjada que ferem aquest nadal en bici per la Transandalus, entre Ronda i Càdis. Serres lluentes de verd on es treballa el suro i els ramats tresquen muntanyes clapades de pobles blancs. Cels amples plagats d'ocells migrant entre dos continents, i platges solitàries perdudes al sud del sud

 

Aquesta projecció estarà a càrrec de Ximo, Vicente, Rosa......, el pròxim dijous 7 de maig a partir de les 21,00 hores, al centre de reunió del club. Complex Esportiu-Cultural LA PETXINA. No falteu vos esperem.

 

 

 


Mckinley

(DIJOUS 14 DE MAIG)Proyección sobre la actividad alpinística de un grupo de mujeres, entre ellas nuestra compañera Rosa Real, que desde hace tres años llevan a cabo escaladas, esqui y ascensiones juntas. Rosa nos contará cómo surgió este grupo y la finalidad de su actividad conjunta. En la proyección veremos de forma resumida desde su expedición al Himalaya en 2006 hasta la ascensión al Denali (o McKinley del año 2008), pasando por algunas escaladas en España o los Alpes.

Aquesta projecció estarà a càrrec de Rosa Real el pròxim dijous 14 de maig a partir de les 20,30 hores, al centre de reunió del club. Complex Esportiu-Cultural LA PETXINA. No falteu vos esperem.

 

 

 

 

 


 

 

ASSAMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

(DIJOUS 21 DE MAIG)
Atenent a l'article 19 dels Estatuts del Club, es convoca JUNTA GENERAL ORDINÀRIA per a dijous 21 de maig, a partir de les 20,45 hores en primera convocatòria, 20,55 en segona convocatòria i 21,00 en tercera convocatòria. El lloc de celebració de la mateixa serà el Centre Esportiu-Cultural de PETXINA en el carrer de la Petxina, creuer con Av. Pérez Galdos.

Quedarà vàlidament constituïda l'Assemblea, en primera convocatòria quan concórreguen a ella, presents o representats, la majoria dels seus socis. En segona convocatòria serà suficient la concurrència de la quarta part dels socis, i en tercera convocatòria serà vàlida qualsevol que siga el nombre d'assistents. (segons article 18).

Tindran dret a vot tots aquells socis que tinguen satisfeta la quota per al present any 2007, i podran assistir en persona o delegar el vot. Per a este fi, entregarà la persona delegada un paper en què figurarà nom i cognoms, DNI i firma de què delega i en la part inferior nom i DNI de la persona en què delega. Ordre del dia:

Lectura i aprovació de l'Acta anterior.

  • Informe Junta Directiva
  • Presentació comptes exercici anterior.
  • Torn obert de paraula

És important i necessària la vostra assistència ja que amb ella participeu en les decisions que es prenguen en este, el vostre Club.


 

JUEVES GOLFO

(DIJOUS 28 DE MAIG)
Esta activitat "lúdico-festiva" es realitzarà, normalment, el darrer dijous de cada mes a "Tràfic de Bocates" (carrer Roteros). Després del sopar prendrem copes, ballarem, entonarem cançons d'agermanament i, els més atrevits, podran saludar el sol del nou dia. També estarà autoritzada la narració de "batallates" de muntanya i l'entonació de l'himne del club.

No us invitem perquè estem segurs que, a esta activitat, no faltareu.

EIXIDES MES DE MARÇ 2009
EXCURSIÓN AL MAIGMO (Alicante)

Diumenge 29 de març de 2009

Hora: 8:00, coches particulares - Lugar reunión: Gasolinera rotonda sur (“Anzuelos”)

Itinerario coche: Valencia-Fuente la Higuera – Villena – Sax – Castalla – A7 – Pista Balcón de Alicante. Unos 170 kms, 1h45m

Descripción de itinerario. Se dejan los coches en el cruce del refugio de la Melonera (900 m), continuando ya andando por la pista de les Planisses, se abandona ésta para alcanzar el alto de la sierra del Maigmó (1200 m); desde ahí se continúa por el cordel hasta el Maigmonet (1250 m). Ahora se desciende al collado del Maigmo (1080 m) y se sube por su vertiente Oeste hasta el pico (1290 m), tras franquear una pequeña ferrata. La comida está prevista en el propio pico del Maigmó. Después descenderemos al Balcón de Alicante (990 m) y finalizaremos la ruta por la carretera del Balcón hasta el punto donde hemos dejado los coches.

En total, unos 15 kms de recorrido para 5 horas de marcha efectiva. No os olvidéis de traer agua, pues no hay fuentes en todo el recorrido.

Contacto: Isidro Cantarino, en icantari arrobeta gmail.com, o
en el 96 371 92 60 (de 20 a 22 h)

AVANÇ EIXIDES ABRIL

 

5 de Abril - Spin & Spa

SPIN & SPA

Lugar: Complejo Deportivo Terma AQUA de Albal
Hora 10:00 reunion en Recepción.
Clase de spinning (X-Bike) con opción de utilizar sala de maquinas y pesas los que no quieran hacer la clase de spinning.
A continuacion sesión de Spa, incluyendo baños con chorros, hidro masaje, sauna, baño de vapor, pediluvio y duchas varias.
Los que acudan con niños facilitaremos un monitor de agua con actividades aquaticas dirigidas.
Limitado a 30 adultos (no incluyendo niños). Lo hemos organizado para acabar con un picoteo en la terraza del bar.

Precios adultos 10€ - niños gratis

 

Fecha tope de ingreso - 26 de Marzo .
Cuenta corriente: BANCAJA 2077 0720 84 1101032234
Una vez realizado el ingreso confirmar telefónicamente al organizador

Coordinador Toni Tempest Tel: 653 66 28 69
e-mail: 'tonitempest -arroba- hotmail.com'

CUOTA SOCIO Y TARJETA FEDERATIVA AÑO 2009 (Web: Federació Valenciana)

Si estàs interessat a traure't la Targeta Federativa per a l'any 2009, envia'ns un e-mail a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. ,
Esta serà l'única adreça de correu vàlida per a les renovacions de targetes, així que per favor remetre al correu indicat.

Els preus per a l'any 2009 són (la federació cobra un recàrrec per tramitació de 5€ per qualsevol ampliació sol·licitada a posteriori),

Tipus Targeta
adults
a partir de 18 anys
Juvenil
des de 14 a 17 anys
Infantil
fins 13 anys

A

53,15 € 39,65€ 22,28€

B1

72,75 € 59,25€ 35,98€

B2

100,00€ 86,50€ 75,53€

B3

127,30 € 113,80€ 102,83€

      La quota del club per a l'any 2009 continua sent de 12 €. És convenient que ens envies el teu compte corrent si encara no ho has fet o ha cambiat. També pots ingressar directament en el compte del club, Bancaixa 2077-0720-81-1101017783. De ser així, envia un correu a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., indicant la data de l'ingrés i les teues dades si no els tenim. Nom i cognoms, data naixement, adreça, codi postal, ciutat i número de compte complet amb els 20 dígits. Si disposem del teu compte corrent, a partir del primer de cada any passarem per banc automàticament la quota anual.

Esperant veure't prompte pel Club i confiant et pareguen suggeridors les propostes que en la present t'indiquem, rep un cordial salutació.
.

 

Compartir