-Blog

201210. Eleccions Assemblea FEDME

 

  Eleccions Assemblea FEDME Botón Apuntarme
10 desembre 2020 

Eleccions Assemblea FEDME

Com ja probablement sabreu mitjançant diversos correus enviats per la FEDME (Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada) aquest proper dijous dia 10 de desembre són les eleccions per a renovar la seua Assemblea, la qual haurà d’elegir la nova presidència.

Aquesta Assemblea està formada per representats de diversos estaments (Clubs, Esportistes, Esportistes d’alt nivell, Tècnics i Àrbitres) i les  persones federades poden votar a les candidates que es presenten per l’estament d’Esportistes. Al nostre territori es corresponen 3  llocs, pel que hem de votar fins a tres persones de la llista de candidates (si es voten més de 3, el vot es computarà com a nul!).

ver vídeo https://www.facebook.com/xavi.calabuig/posts/3381060252020432

Xavi Calabuig (Jose Javier Calabuig Rodrigo a la candidatura), soci del nostre Club, es presenta per aquest estament, juntament amb altre dos companys, Francisco José Tomas Someso i Fernando Lluna Nevot, conformant una candidatura que aposta per la candidatura a la presidència d’Alberto Ayora i el seu equip.

Des de la Junta Directiva del CIM donem suport a aquests tres esportistes i a la candidatura d’Alberto Ayora i us animem a acudir a votar aquest proper dijous, de 17:30 a 20:30, a la delegació de la FEMECV a València, al carrer Campaners, núm. 36, baix. No oblideu dur la vostra targeta federativa i el vostre DNI.

Ubicació seu votació: carrer Campaners, 36. https://goo.gl/maps/pYZz8xs2rttv9cBM6


Vota a:
Francisco José Tomás Someso
Fernando Lluna Nebot
José Javier Calabuig Rodrigo.

 

El CIM et recomana estar federat o, almenys, assegurat i fins i tot, per a algunes activitats, és obligatori. El CIM pot tramitar-te la llicència de la FEMECV-FEDME. 
El CIM está presente en redes sociales como Facebook, Instagram, o grupo de WhatsApp.
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>

 

Compartir

No estàs autoritzat per a enviar comentaris.

No estás autorizado para enviar comentarios.

You have no rights to post comments.

Está aquí: Inici Activitats Eixides i Activitats (llistat) -Blog 201210. Eleccions Assemblea FEDME