-Blog en dos columnas Activitats del CIM

Notícies, activitats, avisos de eixides i projeccions del CIM

Noticias, actividades, avisos de salidas y proyecciones del CIM

PETICIÓ DE TARGETES FEDERATIVES Botón Apuntarme
any 2020 

 

- noticia EN OBRAS-

 

OBERTURA DEL PERÍODE DE PETICIÓ DE TARGETES FEDERATIVES PER AL PROPER ANY

Obrim el període de petició de targetes federatives per al proper any. Si hi estàs interessat envia un correu a tarjetasfederativascim&gmail.com, sense oblidar identificar-te correctament i dir quin tipus de targeta vols per al prope  r any.

No existeix període de gràcia, la targeta cobreix fins al 31 de desembre, així que has de sol·licitar-nos la abans del 15 de desembre per a assegurar-te estar cobert.

Si has canviat d'adreça o de compte bancari, envia també les noves dades, incloent: nom i cognoms, NIF, data de naixement, adreça postal completa, telèfons, adreça electrònica i compte bancari. 

Quan envies els correus, pots fer servir l'opció "sol·licitar confirmació de lectura", però a més, Enrique Martí sempre et tornarà un correu pel que pugues identificar que la comanda ha sigut gestionada.

Pots consultar els preus en la imatge (punxa per a engrandir).

 Per a determinar la categoria es considera que, si durant l'any de cobertura de la llicència:

 • compleixes 13 anys o menys, eres INFANTIL;
 • compleixes 14-17 anys, eres JUVENIL;
 • compleixes 18 anys o més, eres MAJOR.

Tens més informació de la federació en: http://www.femecv.com; però per a federar-te com a soci del CIM, recorda no fer l'ingrés en el compte bancari de la FEMECV, sinó fer la gestió en el CIM i esperar a que t'ho cobre en el teu compte.

A més, t'informem que la quota del CIM per a 2019 és de 15 € major (7,5 € juvenil, 0 € infantil).

IMPORTANT - El CORREU DE PETICIÓ -: tarjetasfederativascim&gmail.com serà l'única adreça de correu vàlida per a les renovacions de targetes.

 

Les condicions de la pòlissa del segur en https://www.femecv.com/poliza-2019-generali i prestacions mèdiques en  https://www.femecv.com/licencia-federativa/cuadro-medico

 

 Pasos a seguir en caso de accidente (web FEMECV),  (imagen),  (pdf)

Com a muntanyenc federat en la FEDME tindràs alguns avantatges que pots consultar  ací 

És convenient estar assegurat i fins i tot, per a algunes activitats, és obligatori. El CIM pot tramitar-te la llicència de la FEDME, a través de la FEMECV. Ara és el moment de sol·licitar-la.
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>

 

Compartir
TransCalderona. Travessa integral i pernocta de la Serra CalderonaBotón Apuntarme
28 i 29 de setembre de 2019 

Fotos en Facebook del sábado https://www.facebook.com/groups/CIMvalencia/permalink/2400262223403956/

Fotos en Facebook del domingo https://www.facebook.com/groups/CIMvalencia/permalink/2403363906427121/

TransCalderona.

Travessa integral i pernocta de la Serra Calderona.

28 i 29 de setembre de 2019. XXV aniversari CIM 1994-2019.

Ruta que recorre la Serra Calderona d'Oest a Est.

Llarg i interessant recorregut que ens permet gaudir de la  Serra Calderona en una travessa inèdita en la que es coronen 12 cims. Començant a Gàtova, pernoctant a Serra i acabant a Puçol.

44 km de distància i +2000 m en 2 jornades.

Un autobús ens portarà el dissabte fins a l'inici de la ruta (hora d'eixida per confirmar) i ens recollirà l'endemà diumenge 19 en els voltants de Puçol per a retornar-nos al punt de recollida.

Al contrari que en el intent de realitzar aquesta activitat el pasat mes de maig, en el cas de no arribar a la xifra de 15 participants necessaria per a poder flotar l’autobus, l’eixida es fará de totes les maneres pel que será necessari comptar amb familiars o amics/es, etc. per a transportar a les persones participants el dissabte al punt d’eixida en Gátova. En aquest cas la tornada des-de Puçol el diumenge seria menys problemática ja que n’hi-han possibilitats variades amb transport public.

A part del material necessari per a caminar, és necessari portar aïllant, sac, roba de  recanvi i útils de neteja personal per a realitzar la pernocta en el “sòl dur” de les instal·lacions del gimnàs del poliesportiu de Serra que ha sigut cedit per l'Excm. Ajuntament per a col·laborar en aquesta activitat. Del gimnàs utilitzarem les instal·lacions interiors com a dormitori. El gimnàs disposa de dutxes d'aigua calenta, W.C, etc. tant de senyora com de cavaller.

En aquests moments s'està tramitant un transport del material necessari per a la pernocta des de Gàtova fins a Serra amb la finalitat de caminar amb menor pes a la motxilla i més comoditat. Cas de comptar amb aquest servei cada participant haurà de preparar el material de pernocta en una motxilla o “petate” tancat i perfectament identificat amb la finalitat de facilitar la recollida posterior. No estarà permés incloure diners, documentació i objectes de valor.

L'eixida, també pretén ser una “excusa” per a fer un sopar tots i totes junts.

En el respectiu a la caminada, és la consecució d'un intent de constituir un Alta Ruta de la Serra Calderona conformant un recorregut que lluny de buscar els camins i sendes més directes ens conduïsca de cim en cim des d'un extrem de la Serra fins al seu final a la vora de la Mar Mediterrania. És l’unió de 2 activitats realitzades anteriorment en el Club “Especial 20 aniversari. TransCalderona 6 CIMs” i “De Serra a Puçol. TransCalderona 2”.

Primera Jornada:

La ruta comença en la font de San Isidro o dels 6 xorros de Gàtova, situada al costat del barranc del Carraixet que establim com a punt de partida i límit de la Serra Calderona per l'Oest . Seguim l'itinerari de GR 10 en direcció Puçol per a anar fins al coll del pic de l'Àguila des d'on pugem al pic (PRIMER CIM).
Continuem per GR fins a l'alt del molí Iranzo (SEGON CIM). Aci continuem pista/senda que ens deixa en el camí forestal de Tristany.

A Tristany uns 4 km esmorzar/dinar. Seguim fins l'observatori i pugem muntanya a través a Montemayor (TERCER CIM).  

Enllaç amb pista Serra a Gàtova i després d'agafar pista que va a Penyablanca hem de trobar en el coll roig pujada al sapo i Penyes Amargues (QUART CIM) que, encara que ja no tan emboscada, continua siguent una senda estreta.  

Una vegada en Penyes Amargues continuem per senda fins al refugi Vicent Penyafort i seguim fins al mirador de Mireia en Rebalssadors (QUINT CIM) per on agafem una altra vegada la variant del GR 10 fins al coll de Potrillos i ací agafem una senda que després de portar-nos molt prop de la Gorrissa (SEXT CIM), ens baixa per un camí difícil de seguir en alguns moments fins al poliesportiu de Serra.

Segona jornada:

La ruta comença a Serra amb una forta pujada durant els primers 4 km que ens fa situar-nos després de pujar al Castell de Serra (536 msnm), sobre la major altura que aconseguim durant la marxa de hui, els 716 msnm del Alt del Pí.

Des d'ací iniciem un descens que la vegetació converteix en incòmode per a arribar al paratge de Barrancfond, travessar La Mallà i pujar el característic cim de la Mola de Segart (567 msnm) que descendirem per "la càries". El següent cim, és el Pic de l'Àguila (466 msnm) el qual és en aquest recorregut amb la direcció Oest/Est el cim més còmode de pujar. La marxa ens porta a descendir una forta pendent que amb la distància que portem recorreguda pot posar a prova els nostres genolls, envoltar pel Sud el pic de l'Aigua Amarga, recórrer una senda que ens porta a unir els passos amb el tram del GR10 que transita des del Coll de la Calderona fins a Guaita (406 msnm) la màxima altitud del qual queda desvirtuada per la poca prominència, la vista i la falta de fita indicativa, destrepar el famós “pas dels borregos” que encara que no és massa complicat per als acostumats a aquest tipus de passos, pot ser que certes persones es troben incomodes i insegures a l'hora de superar-ho i aconseguir ja sense gran dificultat l’últim cim de la Serra Calderona, el Picaio (373 msnm), una talaia situada en absoluta "primera línia" de mar. Encara necessitarem realitzar un descens d'uns 320 m de desnivell per a arribar fins a la nostra destinació. <Fotos>.

Consideracions per a les 2 jornades:

- Cal portar aigua en abundància ja que no hi ha fonts ni llocs on proveïr-se i la major part del recorregut estarem exposats al Sol si el dia és assollejat. No oblidar portar aliment que es considere oportú per a menjar en ruta.

- L'esmorzar de picoteig i menjar es realitzarà en ruta.

- És recomanable portar pantalons llargs perquè es transita algunes zones de muntanya amb matolls.

- Les places són limitades.

Organitza l'eixida, Cèsar Domingo Puig, però per a la logística i apuntar-se, fer l'ingrés, i confirmar a  Enrique Martí, whatsapp 608251546, Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

- L'oratge a Serra (predicció a 14 dies)-

1994-2019 25 anys CIM
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>

 

Compartir
Lotería de Navidad del CIM
Nadal de 2019 

LOTERÍA DE NAVIDAD DEL CIM

Com tots els anys ja tenim a la venda la Loteria de Nadal.

Aquest any el número es el de la imagen en paperetes de cinc euros, sense recàrrec.  (4+3+4+6+8 =  25)

Antonia Ferrer (afosati&gmail.com) es l'encarregada un altre any de la venda de loteria. Podràs fer-te amb la teua participació quedant amb ella o acudint els dies d'activitat social o eixides (Reunions, Sopars dijous, Sopar de Nadal, etc.).

El perióde de venda serà fins el próxim divendres 13 de desembre o o fins a fi d'existències.

¿Ya tienes tu participación de lotería del CIM?
1994-2019 25 anys CIM
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>
Compartir
IV Ixeia a Correcuita 2019
31 ago-1 set. 2019 
Compartir
  25 años, 25 sonrisasBotón Apuntarme
 13 de diciembre de 2019 

25 años, 25 sonrisas

ACCIÓN SOLIDARIA 25 AÑOS CIM (1994-2019)

En este año del 25 aniversario como Club Integral de Montaña lo estamos celebrando todos y todas como nos gusta hacerlo: saliendo a las montañas!!.

Es cierto que también, como club, se han realizado actividades sociales y que, sin duda, este año seguro que compartiremos 25 cervezas, 25 copas de vino o 25 cocacolas en algunas salidas o encuentros sociales.

También me gustaría recordar que durante estos 25 años hemos realizado acciones solidarias: en muchas ocasiones se realizaron de manera espontánea llevando algo de material a los lugares más desfavorecidos donde viajábamos o simplemente dejando las medicinas que llevábamos, nuestra ropa o material deportivo. En otras ocasiones, como Club, se donó dinero para la regeneración de bosques e incluso hemos participado en carreras solidarias.  

Pues bien, la idea es que no falte tampoco, en este año de celebraciones una acción solidaria.

  He elegido la O.N.G. Nepal Sonríe   https://nepalsonrie.org/

Esta ONG nos ha enviado dibujos de montañas realizados por los niños/as con las que trabaja esta ONG, nos contarán un poquito de su historia y se le donarán 25€ para estudios y formación a cada uno de estos niños y niñas.

Las donaciones podrán hacerse de manera individual o también podéis hacerlo en grupo juntando entre todos esa cantidad (seguro que algunos de los muchos grupos de WhatsApp en los que estamos se anima). Se ingresará en la cuenta del CIM y cuando consigamos el objetivo, que no es muy cuantioso y seguro que es fácil de conseguir con vuestra ayuda 25€ X 25 niños/as = 625€ se le entregará a la ONG Nepal Sonríe.

Los dibujos originales ya los tenemos en la Terreta y se entregarán en la cena de navidad a las persona o grupo de personas que han realizado las donaciones. Las obras de arte de nuestros pequeños artistas nepalíes se repartirán en la fiesta.

En el siguiente enlace podéis ver los dibujos y las historias que hay detrás.

https://mega.nz/#F!OQYQTSQZ!7W4njF7ugTJm8rFfISDB-Q

Ingresa un donativo (a partir de 25€, se participará en el reparto de dibujos originales) en la cuenta del CIM , indicando tu nombre y "25 sonrisas".

En la cena de Navidad, el 13 de diciembre se repartirán entre los donantes los dibujos originales de los niños de Nepal.

Para más información contacta con la coordinadora Laia en laiavicoinclan&gmail.com, o móvil/WhatsApp 606582804

 

 

 

Los niños de Nepal nos han enviado este agradecimiento (pincha en la imagen para ver el vídeo)

1994-2019 25 anys CIM
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>

 

Compartir
  Carros de foc por relevos, en 25 horasBotón Apuntarme
Divendres 23 al Diumenge 25 d’agost 2019 
Compartir
Festa de NadalBotón Apuntarme
Divendres 13 de desembre de 2019 

Festa NADALimages/CIM/COMUN/FESTA.jpg

Este año también tendremos cena de Navidad del CIM el próximo viernes 13 de diciembre.

Necesitamos avisar con tiempo al local para hacer la reserva de asistentes. Haz tu ingreso antes del día 9, confirmando vía emal a la organizadora el día del ingreso o transferencia.

Podremos disfrutar de la proyección de algunas fotos de actividades del año, del reparto de calendarios, y de la entrega de premios del concurso de fotos.

 • DÍA: Viernes 13 de diciembre de 2019.
 • Hora: a las 21:30 horas se iniciará la cena. Hay que llegar pronto.
 • Lugar:  Mar de Amura al Cabanyal en Carrer del Progrés, 159. Ver situación.
 • Precio:22€ - ingreso en la cuenta corriente del CIM en Bankia. 

El precio incluye la bebida y, además, el cava final será a cargo del Club, así brindaremos para que el próximo año sigamos disfrutando en la montaña de las actividades y salidas que organicemos entre todos.

En la cena será el último día para comprar la LOTERÍA DE NADAL, es conveniente que avises a la coordinadora que es también Antonia, y reserves la lotería que quieres comprar.

También repartiremos Calendarios del CIM para el año 2020 y los premios del concurso FotoCIM.

IMPORTANTE: Hay que confirmar, cuanto antes mejor, el ingreso a la coordinadora para facilitarle la organización y determinar con tiempo suficiente el número de asistentes. No lo dejéis para el último momento, por favor.

Coordinadora del Sopar y de la lotería: Antonia Ferrer. afosati&gmail.com   

¿Ya tienes tu participación de lotería del CIM?
1994-2019 25 anys CIM
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>

 

Compartir
CHARLA SOBRE BOTIQUIN DE MONTAÑA Y PRIMEROS AUXILIOS
jueves 20 de junio de 2019 

Damos una charla sobre las últimas actualizaciones en fármacos que son importantes en un botiquín de montaña o de viaje.
La nueva "chuleta" del BotiCIM la tenéis ya adjuntada en nuestra página web, sería interesante que le echarais una ojeada antes acudir y así poder plantear dudas y comentarios

Aquesta xarrada estarà a càrrec de Amparo Esteban el pròxim dijous 20 de juny a partir de les 21:00 hores, a la Sala de Premsa del Complex Esportiu-Cultural la Petxina.

En estos enlaces puedes ver la presentación de 2015 y el listado actualizado para imprimir

1994-2019 25 anys CIM
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>

 

Compartir
JUEVES GOLFO - Reunión de preparación de salidas
Dijous, 21 de novembre de 2019  

JUEVES GOLFO

(21 de noviembre de 2019)

El próximo 'JUEVES GOLFO', tendremos Reunión donde podréis exponer vuestras propuestas de actividades deportivas o sociales para ir rellenando el Calendario de Salidas para los meses venideros (si tienes propuestas y no puedes venir, también puedes enviarlas a actividadescim&gmail.com). 

A las 21:00 nos vemos en Cervecería Richi, en calle Teruel, 9 de Valencia (cerca de la Petxina).

IMPORTANTE: Si vas a acudir, envía ya un correo al COORDINADOR indicando si vas solo a la reunión, y si también vas a quedarte a cenar. Si te quedas a cenar avisa pronto, para que podamos confirmar cuanto antes y permitir al local darnos el mejor trato posible.

Coordinador: Vicent Vilar jvicentvilar&gmail.com

¿Ya tienes tu participación de lotería del CIM?
1994-2019 25 anys CIM
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>

 

Compartir
25 Víes Escalada al Tallat RoigBotón Apuntarme
miércoles 26 de junio de 2019 

Esta vez, tampoco ha podido ser. Convocaremos de nuevo y a ver si a la tercera es la vencida

25 Víes Escalada al Tallat Roig (2º intento)

25añosCIM. Actividad de escalada prevista dentro de los actos conmemorativos del vigésimo quinto aniversario del club (1994-2019).

Objetivo: Completar 25 vías de escalada entre todas las cordadas que participen. Si alguien quiere hacer vías de varios largos, computará cada uno de ellos.

Fecha: Miércoles 26 de junio de 2019.

Hora: A partir de las 16:00 (en horario vespertino para evitar las altas temperaturas).

Lugar: Tallat Roig (Alzira).

Fecha límite para la inscripción: lunes 24 de junio. Puedes apuntarte solo o, preferiblemente en cordada.
Se cenará de sobaquillo a pie de vía. Llevar linterna para la bajada posiblemente nocturna.
Por favor, si estás interesado/a, escribe un correo a la coordinadora (maruxa.ramírez&gmail.com). Hazlo igualmente si te apetece venir a compartir la tarde, hacer fotos...

Es necesario tener experiencia, disponer del material necesario, y es tu responsabilidad tener la cobertura adecuada de un seguro de accidentes.

Información sobre accesos y vías del Tallat:

https://elev-arte.com/index.php/escuelas-de-escalada/com-valenciana/valencia/15-escalada-en-el-tallat-roig/57-escuela-tallat-roig-informacion-general

https://www.enlavertical.com/escuelas/view/49

https://www.valenciaclimb.com/es/climbing-areas/alzira/

1994-2019 25 anys CIM
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>

 

Compartir
EXPEDICIÓ CINC SEGLES AL GASHERBRUM II Botón Apuntarme
Divendres, 29 de novembre de 2019 

KARAKORUM - GASHERBRUM II - Expedició 1.999

Celebració dels VINT ANYS de l'ascensió al GII, feta dins de l'expedició Karakorum al Gasherbrum II que varem fer un grup de socis del CIM aconseguint el CIM de 8.035 metres el 29 de juliol de 1999.

Francisco Goerlich, Rosa Real, Javier Botella, Enrique Expósito, Coque Pérez, Paco Aguado, Armand Congost y Carlos Tudela va ser l'equip humà d'aquesta expedició.

La projecció serà presentada per Armand Congost i Paco Goerlich amb la participació de la resta dels integrants de l'expedició. Entre tots ens contaran les peripècies i anècdotes d'aquesta expedició al Pakistàn a la serralada del Karakorum. Malauradament aquest any no podrem comptar amb el nostre benvolgut amic Carlos Tudela, gran protagonista, junt amb Rosa Real, en la consecució del CIM. Aprofitem aquesta projecció per realitzar-li un homenatge.

Desprès de la projecció ens agradaria sopar junts amb tú. Si estás interessat necessitem que ens ho confirmes per tal de poder contractar un catering al mateix complex de la Petxina.

DATA LIMIT per a ingresar el preu del sopar al compte del cim i confirmar assistència  al coordinador, el proper dilluns 25 de novembre. Envia un correu a Armand Congost, acongos&gmail.com. Confirma quan mes prompte millor, per facilitar la coordinació de l'acte.

    Preu del sopar - 15€. (l'assistència a la projecció és gratuïta)

    Compte Bancari de ingrès:       indicant  NOM i SOPAR GII

NOTA: Si encara no tens la loteria de Nadal del CIM, podràs fer-te amb ella al final de la projecció . Com sempre son paperetes de 5 euros sense recàrrec.

La projecció será el pròxim divendres 29 de novembre a les 20:30 hores a la sala de Conferències del Complex Esportiu-Cultural la Petxina , i l'entrada es gratuïta.

Contacte: Armand Congost, acongos&gmail.com

¿Ya tienes tu participación de lotería del CIM?
1994-2019 25 anys CIM
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>

 

Compartir

 

Compartir
 
Compartir
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIABotón Apuntarme
Dijous 6 de juny de 2019  

images/CIM/COMUN/reunions.gif

Assemblea General Ordinària

Atenent a l'article 19 dels Estatuts del Club, es convoca sessió ORDINÀRIA de l'ASSEMBLEA GENERAL  per a dijous 6 de juny, a partir de les 20:45 hores en primera convocatòria, 21:00 en segona convocatòria i 21:15 en tercera convocatòria. El lloc de celebració de la mateixa serà a la sala de Premsa del Complex Esportiu-Cultural la Petxina.

L'Assemblea General és l'òrgan suprem del Club Integral de Muntanya (CIM), i està integrada per tots els socis amb dret a vot.

Quedarà vàlidament constituïda l'Assemblea, en primera convocatòria quan concórreguen a ella, presents o representats, la majoria dels seus socis. En segona convocatòria serà suficient la concurrència de la quarta part dels socis, i en tercera convocatòria serà vàlida qualsevol que siga el nombre d'assistents.

Tindran dret a vot tots aquells socis que tinguen satisfeta la quota per al present any, i podran assistir en persona o delegar el vot. Per a este fi, entregarà la persona delegada un paper en què figurarà nom i cognoms, DNI i firma de què delega i en la part inferior nom i DNI de la persona en què delega.
Ordre del dia:
 • Lectura i aprovació de l'Acta anterior.
 • Informe Junta Directiva.
 • Presentació comptes exercici anterior.
 • Torn obert de paraula. 
És important i necessària la vostra assistència ja que amb ella participeu en les decisions que es prenguen en este, el vostre Club.
1994-2019 25 anys CIM >
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat .
< Llistat de totes les Activitats del CIM >

 

Compartir
Alfondeguilla a Castillo de Castro Botón Apuntarme
domingo, 22 de septiembre 2019 

Fotos en Facebook:  https://www.facebook.com/juanvi.hoyos/posts/2409354905780711

Ver la noticia completa 190922. Alfondeguilla a Castillo de Castro

Alfondeguilla a Castillo de Castro.

 Domingo, 22 de septiembre de 2019.

Bonita excursión por el Parque Natural de la Sierra de Espadán. Saliendo de Alfondeguilla (195 msnm) por el Norte hacia la Font del Frare en la margen derecha del barranco de Cabrera, enseguida es una pendiente mantenida, que nos hará pasar por las Penyes de la Rimansa y siguiendo por el barranco hasta la Font de la Penyeta y el coll de Boix (718 msnm), donde hacia el Sur, a apenas 500 m, podremos visitar las ruinas del Castell de Castro (789 msnm) y, tras volver al coll ir hacia el Norte y subir el Cuquello (799 msnm) y, ya de bajada, por la cresta de la Malladeta dar un bucle primero hacia el Oeste y luego un giro brusco al NE por el Collado Roig (636 msnm), seguir la calçada de Justi, pasar por el corral dels Cassalets, seguir bajando por el barranco y el sendero señalizado del Molinet, hasta coincidir con el primer tramo y llegar a Alfondeguilla.

El mapa de la Serra d'Espadà de Tossal Cartografías es una excelente opción.

Dificultad: No tiene dificultades técnicas, es necesario tener costumbre de andar por montaña, llevar equipación adecuada, y es conveniente consultar la previsión del tiempo. Asume tu responsabilidad y consulta la información, el track y comentarios, y si dudas puedes preguntar al coordinador, para valorar tu aptitud a la excursión.

Puedes descargarte el track <aquí>.

Puedes visualizar el recorrido <aquí>.

Puedes visualizar el perfil de la ruta <aquí>.

Desnivel acumulado: 760 m, circular.

Distancia total: 14 km.

Dureza: Media, pues utilizaremos unas 5 horas de marcha y una parada de media hora para descansar-almorzar (a marcha ligera y sin paradas se puede hacer en 3 horas).

Encuentro:

1. Monumento a las Víctimas de las Riadas del Turia (Valencia), a las 7:45 con tiempo suficiente para repartirnos en los coches necesarios, y salir a las 08:00.

2. Tras recorrer 54 km, a las 9:00 en la plaza de la Diputación de Alfondeguilla para iniciar la marcha a las 9:15. 

COORDINADOR: Manuel Serra. Contacto al email o teléfono Manuel.Serra&uv.es   619785896

- El Tiempo en Alfondeguilla (predicción a 14 días) -

1994-2019 25 anys CIM
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>

 

Compartir
25 años CIM, 25 microrreservas de la CVBotón Apuntarme
Año 2019  

-  E N   P R E P A R A C I Ó N -

 

25 años CIM, 25 microrreservas de la CV

El CIM cumple 25 años (1994-2019), y resulta que también los cumple las microrreservas de flora de la Comunidad Valenciana, creadas en 1994, mediante el Decreto 218/1994, de 17 de octubre, del Gobierno Valenciano (DOGV 2379, 03.11.1994). Es por ello que os propongo el reto de visitar y documentar el mayor número de microrreservas (al menos 25) repartidas en toda la CV, aprovechando las actividades excursionistas de este año.

Envía fotos, y al menos una en la que se os vea junto al cartel indicador y/o explicativo y un comentario que incluya la posición (si la foto está georeferenciada es lo más preciso), la fecha, el nombre de la microrreserva de flora y opcionalmente la información que te parezca relevante, sobre la actividad que os ha llevado allí, el número de participantes e impresiones.  

 

¿Qué es una microrreserva?: http://www.agroambient.gva.es/va/web/espacios-protegidos/microrreservas

Cartografía http://www.agroambient.gva.es/es/web/espacios-protegidos/cartografia-de-microrreservas

Utiliza el correo electrónico, con los comentarios y adjunta la foto original en máxima calidad y conservando la información de posición embebida en el fichero.

Enviar a Juanvi.Hoyos&gmail.com

1994-2019 25 anys CIM >
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat .
< Llistat de totes les Activitats del CIM >

  ver todas las fotos aquí

Microrreserva de flora "Castell de Serra", 8 de junio 2019.

Microrreserva de flora "Umbria de las Carrasquillas", Monte Gordo (Chiva), 1 de junio 2019.
Umbría de las Carrasquillas 46370, Valencia, España https://maps.app.goo.gl/29R1HqvW8RCJ1VadA.
.
Microrreserva de flora "Cova de l'Aigua", P.N. Montgó (Denia), 19 mayo 2019. 38°48'58.8"N 0°06'29.7"E Carretera de La Colònia, 03749 Dénia, Alacant, España. https://goo.gl/maps/BurmsLTP6wbJ54SdA. Microrreserva-MasDeCotetMicrorreserva de flora "Mas de Cotet", PN Font Roja (Alcoi), 7 abril 2019. 38°39'41.0"N 0°33'10.8"W. https://goo.gl/maps/USPCBkmnBvhk6Hkg8

 

Compartir
Concurs Fotografic per als CALENDARIS del CIM DE 2020
Dijous 7 de novembre de 2019 

 

 Aquí puedes ver, el resultado de las votaciones y todas las fotos presentadas (No es necesario abrirse cuenta)

Compartir
25 Escalones (al menos) en Vía Ferrata Penya del FigueretBotón Apuntarme
Diumenge 2 de juny 2019 

25 Escalones (al menos) en Vía Ferrata Penya del Figueret

25añosCIM

Vía ferrata Penya del Figueret

Salida el 02/06/2019 a las 8 horas desde la Gasolinera de los anzuelos.

Imprescindible tener experiencia en ferratas, rápel y seguro de accidentes.

Plazas Limitadas.

Información técnica, fotos, punto de inicio etc en los vínculos:

https://deandar.com/ferratas/via-ferrata-penya-figueret

http://www.relleuturismo.com/via-ferrata-del-figueret-2/#more-168

http://raulvicedo.blogspot.com/2015/03/ferrata-de-relleu.html

track aquí

COORDINADORES: Zacarías Diez, 649 699 152.  zacariasdp&gmail.com ,  Pedro Lascorz perelasal&gmail.com

- Tiempo en Relleu (predicción a 14 días)-

1994-2019 25 anys CIM
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>
Compartir
Concurs Fotografic per als CALENDARIS del CIM DE 2020
Divendres 13 de desembre de 2019 
reunions.gif

Fotografies HISTÒRIA del CIM (1994-2019).

Enguany, a més del concurs anual habitual per al calendari, hi ha una secció amb motiu del 25 aniversari del CIM 1994-2019. Sol·licitem que els socis més antics presenten fotos amb la temàtica "Història del CIM", especialment dels anys 1994 a 2006 que no hi havia encara concurs i calendari (tria una per any), pel que suggerim que el seu contingut siga de grups o activitats que ens recorden a les persones i les vivències d'aquests anys del CIM.

Enviar les fotos en correus electrònics, preferiblement separades, i afegir al títol l'any precís (o aproximat) XXXX amb l'esment HistoricaXXXX. Algunes fotos seran mereixedores de premis i totes les que siga possible seran exposades durant la festa de cap d'any.

Com caldrà rescatar-les d'àlbums i carros de diapositives, si no disposes d'un original digital, fes una foto improvisada del paper o de la diapositiva projectada i ja ens faries arribar l'original per a digitalitzar amb bona qualitat.

 Puedes ver, en la nube, todas las fotos presentadas (No es necesario abrirse cuenta)

1994-2019 25 anys CIM
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>

 

Compartir
25 Víes Escalada al Tallat RoigBotón Apuntarme
Sábado 25 de mayo de 2019 

 

No pudo ser, la lluvia lo impidió, así que nos dimos un paseo hasta el Cavall Bernat. Volveremos a intentarlo, quizás el 26 de junio.

 

25 Víes Escalada al Tallat Roig

25añosCIM. Actividad de escalada prevista dentro de los actos conmemorativos del vigésimo quinto aniversario del club (1994-2019).

Objetivo: Completar 25 vías de escalada entre todas las cordadas que participen. Si alguien quiere hacer vías de varios largos, computará cada uno de ellos.
Fecha: Sábado 25 de mayo de 2019.
Hora: A partir de las 9:00 (en caso de altas temperaturas podrá hacerse/continuarse en horario vespertino).
Lugar: Tallat Roig (Alzira).
Fecha límite para la inscripción: jueves 23 de mayo. Puedes apuntarte solo o en cordada.
Posibilidad de celebración posterior mediante comida/menú concertada en el Forn de Carrascosa.
Por favor, si estás interesado/a, escribe un correo a la coordinadora (maruxa.ramírez&gmail.com) indicando si te apuntas a la comida. Hazlo igualmente si te apetece venir a compartir el día.
Información sobre accesos y vías del Tallat:
https://elev-arte.com/index.php/escuelas-de-escalada/com-valenciana/valencia/15-escalada-en-el-tallat-roig/57-escuela-tallat-roig-informacion-general
https://www.enlavertical.com/escuelas/view/49
https://www.valenciaclimb.com/es/climbing-areas/alzira/

1994-2019 25 anys CIM
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>
Compartir