Covid-19. Estado de alarma. Quédate en casa Botón Apuntarme
14 marzo  2020 

Comunicat en relació a l'Estat d'Alarma

CONSELLS I MESURES FEMECV DURANT L'ESTAT D'ALARMA

Després de l'entrada en vigor del Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, us informem d'una sèrie de consells i mesures a seguir pel col·lectiu federat.

Comunicat FEMECV Consells i Mesures durante l'Estat d'Alarma ( pdf 196kB )

CONSELLS SANITARIS:

Estan marcats per les autoritats competents en sanitat. Tenen com a objectiu frenar l'avanç de la pandèmia del Covid-19. Així mateix, minimitzar l'ús dels serveis sanitaris, per a no col·lapsar-los.

Des de l'entrada en vigor i mentre dure l'Estat d'Alarma declarat pel Govern (període inicial de 15 dies) no tindrà cobertura cap accident esportiu nou que es declare aquests dies. No obstant això, sí que queda garantida l'assistència sanitària que hagen de rebre els federats per a la recuperació de lesions produïdes en accidents esportius patits amb anterioritat a l'entrada en vigor del Decret i de l'Estat d'Alarma.

Comunicat de la ADESP:

Por lo tanto, podría llegar a suceder que las compañías de seguros, amparándose en las condiciones de las pólizas, nieguen la prestación o asistencia concertada por el hecho de encontrarnos en la consabida situación.

Recomanacions ADESP (pdf 66kB)

 

Queda't a casa. Mentre dure l'Estat d'Alarma no tindrà cobertura cap accident esportiu nou
El CIM et recomana estar federat o, almenys, assegurat i fins i tot, per a algunes activitats, és obligatori. El CIM pot tramitar-te la llicència de la FEMECV-FEDME. 
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>