images/CIM/COMUN/CineCIM.jpgCINECIM - CICLE CINEMA DE MUNTANYA CIM 2014
Dijous 20 de Novembre de 2014

CICLE CINEMA DE MUNTANYA CIM 2014

CineCIM

Pròxim dijous 20 de novembre primera projecció al
4er Cicle de CInema de Muntanya .

Estem a la tardor i donarem pas a l'hivern i a la transformació climàtica de la muntanya. Tornaran les neus i amb elles el nostre 4º Cicle de CInema de Muntanya CineCIM.

 

El propers dijous 20 de novembre i els dijous 11 i 18 de desembre tenim previst que siguen els dies de projecció de les pel.lícules.

 

Mes avall vos faig un petit recordatori sobre els temes i pel·lícules dels cicles anteriors, que hem triat entre tots nosaltres. Aquests temes ens han servit de criteri a l'hora de seleccionar les pel·lícules de cada cicle.

 

El Títol que haviem pensat per aquest any 2014, es 'L`influència de la muntanya com a desenvolupament personal'. Tenim a grans escaladors i alpinistes que a causa de la seua passió, ha marcat en ells uns valors i una forma de vida molt peculiar.

Com en anys anteriors volem la vostra participació, així que si teniu a casa alguna pel·lícula de muntanya o d'alguna altra activitat de les que fem al Club i considereu que pot ser interessant la seua projecció en aquest cicle, comenteu-ho amb l'organitzador Vicent Vilar, enviant-li un correu (a través del formulari de la web) o al seu email Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.'.

les pel.licules que composan aquest cicle.

 

  1. Dia 20 de novembre - "Sur le fil des 4000" de Patrick Berhault -(tràiler)
  2. Dia 11 de decembre - "Solo" de Jordi Salas (Pelon) - (tràiler)
  3. Dia 18 de decembre - "Messner" de Reinhold Messner - (tràiler)

 

Projecció pel.lícula

 

SUR LE FIL DES 4000images/CIM/COMUN/CineCIM.jpg

 

"Sur le fil des 4000", El 1 de marzo de 2004, Patrick Berhault y Philippe Magnin, ambos escaladores de gran calidad e instructores de montaña en la ENSA, salen de Saint Christophe en Oisans para realizar un gran viaje en los Alpes: : subir a todas las cumbres de más de cuatro mil metros una tras otra en una sola temporada. Ochenta y dos. Calcularon que tardaran un día por cumbre, así que su meta era terminarlo en 82 días.. (Ficha técnica y reseña)

 

 

Aquest cicle està a càrrec de Vicent Vilar - 20 novembre i 11 i 18 de desembre a les 21:00 hores a la Sala de Premsa de la Petxina.

Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, acceptes la seua exempció de responsabilitat.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>
Tambè podràs fer-te amb la loteria els dijous amb activitat social
Compartir