Projeccions 20 aniversari: 9. Expedición Perú Alpamayo - 2005 Botón Apuntarme
 6 novembre 2014

Projeccions 20 aniversari CIM

Amb motiu de la celebració dels nostres vint anys d'activitats, t'oferim aquest programa commemoratiu en el qual tornarem a gaudir d'una selecció de les projeccions que han tingut més importància esportiva, o rellevància social, dins del CIM. 

 

9. Expedición Perú Alpamayo - 2005

La 9ª projecció d'aquest cicle - Expedició formada per Vicent Vilar, Jesús Micó, Rafa Gascó, Armand Congost, Pepe Bolós y Enrique Exposito que en el mes de juliol de 2005 anaren als Andes Peruans. El Alpamayo objetiu inicial de l'expedició, no va poder ser aconseguit degut a les males condicions de la vía, pero pujarem a altres cims com el Urus de 5.430 m, el Ishinca de 5.530 m, el Pisco de 5.752 m y el Quitaraju de 6.036 m en dues setmanes de viatge.

Al igual que les anterios projeccions d'aquest cicle i per fer-les mes participatives i divertides les farem a les 21:00 hores a la cafetería Santa Mónica, en Plaça de Santa Mònica, 3 de València. Aixi disfrutem de la projecció en un ambient mes tranquil i relaxat.

La projecció estarà a càrrec de Vicent, encara que la majoría dels participants d'aquesta eixida tambè assistiran i podrem fer-les preguntes sobre qualsevol aspecte de l'expedició. 

< Calendari de projeccions commemoratives 20 aniversari > 

 Coordinació Rosa Asensio 

1994-2014, 20 aniversariProjeccions 20 aniversari. Amb motiu de la celebració dels nostres vint anys d'activitats, t'oferim aquest programa commemoratiu en el qual tornarem a gaudir d'una selecció de les projeccions que han tingut més importància esportiva, o rellevància social, dins del CIM.
<Llistat de totes les Activitats del CIM>
Compartir