.  .

CICLE CINEMA DE MUNTANYA CIM 2012
Novembre i desembre de 2012

SEGON CICLE CINEMA DE MUNTANYA CIM 2012

CineCIM2012

Pròxim dijous 22 de novembre primera projecció alCicle de CInema de Muntanya CineCIM.

 

Títol: Au delà des Cimes (Mes enlla dels cims)
Realitzador: Rémy Tezier

 

images/CIM/2012/au_dela_des_cimes.jpgUn bellíssim i emotiu poema visual en forma de documental consagrat a Catherine Destivelle, en el que la gran escaladora i alpinista francesa aconseguix transmetre'ns d'una manera netament genuína la seua passió per la vida i la muntanya. El fil conductor de la cinta és tan simple com a efectiu: Catherine conduïx a alguns dels seus essers més volguts a la conquista de les cimes mítiques del massís del Mont Blanc.

 

“El gest més bell en la muntanya és fer al teu company responsable de la teua vida”
Catherine Destivelle

 

Mès informació de la pel.licula en http://www.klaketa.net/?p=4147 i en http://okashini.com/AU-DELA-DES-CIMES/

 


La segona pel.licula serà el pimages/CIM/2012/Moonflower.jpgròxim dijous 13 de decembre tambè a la sala de premsa de la Petxina a la mateixa hora. La Pel.licula que es projectarà será:

 

Títol: Moonflower
Realitzador: Alastair Lee

The Moonflower, d'Alastair Lee, una altra magnífica història de promeses en què els escaladors britànics Jon Bracey i Helliker Matt honren el seu difunt amic Jules Cartright seguint el seu projecte d'obrir una nova línia impressionant i de dificultat extrema en la cara nord de la muntanya Hunter a Alaska. Filmada pels propis alpinistas i enriquida per un magnífic treball d'edició resulta una cinta sòbria però dinàmica, que reflectix la dificultat i l'èpica de l'obertura d'esta via extrema.


 

Les projeccións estaràn a càrrec de Vicent Vilar el pròxim 22 de novembre i el13 de decembre a les 21:00 hores a la Sala de Premsa al Centre Esportiu la Petxina.


 Veure situació en Google Maps

Compartir