PETICIÓ DE LLICÈNCIES FEDERATIVES
any 2024  

 

PETICIÓ DE LLICÈNCIES FEMECV PER A 2024

FEMECV_TARIFAS_LICENCIAS_2024 Pots gaudir dels avantatges de federar-te en la FEMECV com a soci del CIM i beneficiar-te d'un descompte de 15 € si et federes com a soci del "CLUB INTEGRAL DE MONTAÑA".

Pots tramitar la teua llicència durant tot l'any però per a assegurar-te  d'estar federat des de l'1 de gener, has de sol·licitar la llicència abans de cap d'any.

Pots consultar les tarifes i modalitats (punxa en la imatge per a engrandir). O també en https://www.femecv.com

Per a tramitar la llicència federativa: Com explica en la  web de la FEMECV es pot fer la tramitació en línia, de manera íntegra, en la plataforma de PlayOff. La Federació envia les targetes físiques al CIM, i el coordinador d'activitats del CIM (Vicent) s'encarrega d'entregar-les.

Si tens problemes, també pots tramitar la llicència personalment: Demana una cita prèvia FEMECV per a acudir a les sede de la federació.

Enguany és possible tramitar només la llicència FEMECV digital (per a contribuir a cura del medi ambient, reduint els residus plàstics), encara que amb la targeta física és més senzill el tràmit de registre en alguns refugis però té un cost addicional de 2€.

Si pagues amb targeta bancària podràs disposar de seguida, de la teua llicència digital en l'app PlayOff de la FEMECV. Si a més sol·licites targeta física, quan la rebem en el CIM, t'indicarem com pots recollir-la o, si ho demanes, te l'enviarem per correu postal.

Per a determinar la teua categoria federativa es considera que, si durant l'any de cobertura de la llicència:

  • compleixes 13 anys o menys, eres infantil.
  • compleixes 14-17 anys, eres juvenil.
  • compleixes 18 anys o més, eres major.

Com a muntanyenc federat en la FEDME tindràs alguns avantatges que pots consultar ací.  

El CIM et recomana estar federat o, almenys, assegurat i fins i tot, per a algunes activitats, és obligatori. Per a federa-te en la FEMECV com a soci del CIM, has d'estar associat.
Recorda que en participar en qualsevol activitat del CIM, declares la teua assumpció de responsabilitat.